Energistyring

Aircomfort Trøndelag AS kan levere energistyring for din bolig eller leilighet. Uansett om du ønsker å redusere energiforbruket, flytte energiforbruket til andre tider av døgnet, redusere den maksimale energitoppen, kan vi hjelpe deg. Vi kan montere opp et styresystem som kan programmeres for lysstyring, styring av varmekabler, varmtvannsbereder, elbil-lader og annet utstyr som har høye effekttopper.

Det er en fordel å ha kontroll på energiforbruket i boligen, og med å forflytte energiforbruket kan man få flatet ut energitoppene som kommer løpet av dagen slik at man får et mest mulig flatt energiforbruk løpet av dagen. Det er derfor viktig med god oversikt på de store energikildene. Har du kontroll på når varme på bad, gang og stue slår seg på og av, kan man styre oppvarmingen trinnvis så man ikke starter alle kabler og panelovner til samme tid.

Vi har kjennskap til og kan levere forskjellige type styresystem fra forskjellige leverandører etter ønske og behov. Vi har gode erfaringer med styresystem fra Sikom, Eaton, ABB, Elko og Micro matic. Vi kan levere styresystem i henhold til leverandørene sine smarthus-systemer eller mer avanserte styresystem basert på KNX-produkter.

KONTAKT OSS